Bubbles ‘n’ Bites lid van Associatie van Wijndocenten

Bubbles ’n’ Bites is vanaf januari officieel aangesloten bij de Associatie van Wijndocenten. En daar zijn we natuurlijk super trots op.

De AWD is een groep van onafhankelijke en ervaren wijndocenten, verspreid over heel Nederland. De leden zijn geselecteerd op vakkundigheid, professionaliteit en hun passie voor het product. Regelmatig komen zij bij elkaar om hun kennis en ervaringen te delen en de actualiteiten in Wijnland door te nemen. Door het vaak bezoeken van wijnproeverijen, wijngebieden en aan wijn gerelateerde evenementen, houden zij zowel smaakpapillen als theorie in topconditie.

De Associatie van Wijndocenten staat voor: ‘vakkundig, boeiend, leerzaam en betrouwbaar’.

Kortom; een club waar Bubbles ’n’ Bites graag bij wil horen.

Als enige wijnbedrijf in Noord-Nederland is Bubbles ‘n Bites aangesloten bij de AWD. Volg je een wijncursus bij Bubbles ‘n’ Bites dan ben je dus verzekerd van een goede leerschool. Met een afgeronde cursus kan je meedoen aan een van de landelijk SDEN* examens.

Kijk voor meer informatie over de AWD op http://www.wijndocent.nl

*SDEN staat voor Stichting Dranken Examens Normering. Deze stichting stelt examens op en vast, houdt toezicht op het proces van examineren en beoordelen van de resultaten. De SDEN onderscheidt 5 opleidingsniveaus. De cursussen 1,2 en 3 worden door heel Nederland georganiseerd. De Wijnacademie is de enige gecertificeerde opleider die SDEN 4 niveau (Vinoloog) en SDEN 5 (Magister Vini). Alleen met een SDEN 3 diploma kan toegang verkregen worden tot de Vinologen opleiding.