City Food & Film Festival in Den Bosch

Unknown.jpg

Bubbles ‘n’ Bites is gek op Den Bosch. In het oude gezellige centrum zijn zoveel kroegjes en eettentjes dat het niet uitmaakt in wat voor ‘state of mind’ je bent, er is altijd wel een plekje aan een bar of tafeltje. Alle clichés zijn ook waar: de locals zijn gemoedelijk ,verzorgd en erop uit om lekker te genieten. En, misschien wel de belangrijkste reden, Den Bosch is the home of the godfather van de Bosschebol, Jan de Groot. Halleluja!

Enfin, reden genoeg om van 6 t/m 8 februari een hotel te boeken. Het liefst zo dicht mogelijk in het centrum want alles is toch makkelijk te belopen. Wat gaan we doen? We gaan het eerste City Food & Film Festival in de Verkadefabriek bezoeken. We gaan sprinkhanen eten, wildplukken, ijs maken, locale stadsboeren ontmoeten en speciaal biertjes drinken. Tussendoor zal het publiek worden getrakteerd op food talks, films en proeverijen.

Topstudenten van de opleiding Food Design & Innovation aan de HAS presenteren er hun concepten. Ben je toe aan Proestmoes of een Ibuprobon? De studentenratjes, gekleed in doktersjas, claimen feilloos je dipmoment te signaleren. 

Wil je meer weten over dit leuke initiatief click dan hier.


Veel plezier, enne vergeet niet zo’n heerlijke Bosschebol van Jan te eten!

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.