Sex, Snacks & Rock’n’Roll

tshirt.jpg

Nieuw is ie niet meer, de culi-trend ‚doe maar normaal’. De inburgering van dit Hollandse credo in de internationale gastronomie verdient daarom inmiddels een kleine bijstelling. Want eigenlijk doen we alles behalve normaal. Hippe restaurateurs maken het alledaagse extreem, geven het een coole naam en hypen vervolgens hun concepten via de media.

Denk aan highbrow hotdogs, must-have merkworsten, thrillgrills en brute burgers. Ook wordt geschreven dat streetfood, meatballs en trendy veggies als knollen en oerwortels must eats voor culinista’s zijn. Een beetje chef verleid zijn publiek met Sex, Snacks & Rock’n’Roll. Sergio Herman heeft de inox keukenkastjes van zijn nieuwe trendtent The Jane, laten tatoeëren. Het weekend van de Rollende Keukens in Amsterdam lijkt een groot Woodstock-Walhalla voor foodies. En de food guerrilla van The Food Line-up lijkt goed aan te slaan bij de laid back festivalganger. 

En wat drinken we bij sex, snacks & rock’n’roll? Natuurlijk: bubbles! De enige sophisticated wijnsoort die niet vies is van wat platvloerse foodpairing.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *