Horeca

Bubbles ‘n’ Bites levert graag aan de horeca. Zowel aan bedrijven met een meer kwantitatieve wijnomzet, als aan de meer exclusieve zaken. Dit bijt elkaar niet want uiteindelijk heeft iedere ondernemer eenzelfde doel.
Namelijk het juiste product voor zijn doelgroep, tegen de beste prijs aanbieden. Bubbles ‘n’ Bites heeft een concept ontwikkeld wat helpt om dit te bereiken.

Misschien is wijn wel het moeilijkste product waarmee deze doelstelling gerealiseerd kan worden. Wijn is immers ‘ondoorzichtig, smaakgebonden en zo veranderlijk als de kalender’. En de fanatieke wijnkenners in de horeca weten hoe tijdrovend het is om de ontwikkelingen bij te houden en telkens maar weer iets bijzonders te sourcen.
Krijgt de wijnkaart hierdoor wel genoeg kritische aandacht van de gemiddelde horecaondernemer? Misschien niet. Toch is wijn een heel belangrijk product. Want naast bier is wijn een van de meest geconsumeerde dranken in de Nederlandse horeca. Dit maakt wijn niet alleen vanuit gastronomisch oogpunt interessant maar ook vanuit bedrijfs-economisch oogpunt.

Bubbles ‘n’ Bites heeft een uitgewerkt programma voor de horeca. Het bevat advies, inkoop, omloop en training. We kijken naar de consumentendoelgroep, hun smaakvoorkeuren en prijsacceptatie.

Bent u geïnteresseerd en kan uw wijnkaart wel een prikkel gebruiken? Neemt u dan contact op met ons. U kunt bellen op 06 – 333.078.15 of mailen naar info@bubblesnbites.nl