catering

Catering

 

Bubbles ‘n’ Bites verzorgt bijzondere catering.

Anything delicious en net even anders dan wat je doorsnee tegenkomt bij evenementen. Alledaagse dingen zijn voor ‘alle dag’ en niet voor speciale gelegenheden!
De filosofie van Bubbles ‘n’ Bites is duidelijk en helemaal van nu. De catering moet vooral bijzonder (en) lekker zijn.

Anything special
Het liefst maken we bites voor je die je nog niet of nauwelijks kent. Met exotische ingrediënten, funky Aziatisch street food  of een spraakmakende bereidingstechniek. Het is leuk om bijvoorbeeld samen met je collega’s tijdens een afdelingsuitje te ontdekken wat een Caveman Style barbecue betekent. Of verras je vrienden eens met een izakaya borrel.
Anything delicious
Catering moet bovenal ‘lekker’ zijn. Dit houdt bij Bubbles ‘n’ Bites in dat er niet gewerkt wordt met kant-en-klaar potjes en pakjes. Alles wordt vers bereid en is van de best verkrijgbare kwaliteit. Ons fameuze pompoenpittenbrood met fenegriek-geitenkaas wordt gebakken met kaas van kaasboerderij De Gelder in Tijnje. Ambachtelijke topproducten uit de buurt. Bestel je een catering, verwacht dan echter geen perfect opgemaakt bord. ‘The art of plating’ laten wij graag over aan restaurants als De Librije. Denk eerder in de richting van de Netflix serie Ugly Delicious van topchef David Chang. Ruig pionieren, stoer en brutaal maar altijd met een wow factor.

catering op lokatie
Catering met wijnproeverij

Bubbles ‘n’ Bites verzorgt catering voor verschillende aangelegenheden. Prijzen zijn afhankelijk van de wensen, maar omdat het altijd fijn is om een indicatie te hebben:

 

Catering voor een groepsborrel (op lokatie).

Heb je iets te vieren en wil je een leuke borrel organiseren, dan horen daar bijzondere hapjes bij. Amuses noemen wij ze en die variëren in prijs van € 1,50 tot € 3,50 per stuk. Het minimaal aantal te bestellen is 50 stuks. Hoeveel je ervan nodig hebt hangt af van de aanleiding van je evenement. Hoe lang zullen de mensen blijven en wat is het tijdstip van de borrel? Ga uit van een gemiddelde van 1 1/2 tot 2 amuses per gast. En, afhankelijk van het totale aantal dat je bestelt, kies dan 3 of 4 verschillende amuses.
Naast deze amuses kan je ook een ‘borrelplank’ bestellen. Denk aan een ambachtelijk breekbrood, spinaziepesto met pistache en Friese droge worst met Beerenburg.

Krijg je al trek?

Kijk hier voor een greep uit alle mogelijkheden.

 

E   info@bubblesnbites.nl