Wijnverkoop op inschrijving

NB Het spreekt voor zich dat dit evenement alleen kan doorgaan indien de Coronamaatregels dat toelaten. Ook de planning van de manier waarop we het organiseren zal afhangen van de ontwikkelingen op dit vlak.

Geef je op voor de exclusieve wijnverkoop van Bubbles ‘n’ Bites

Hoe vaak komt het voor dat je in de gelegenheid bent om die ene speciale vintage van dat bepaalde wijnhuis te proeven en te beoordelen voordat je beslist de wijn te kopen? Niet zo vaak toch? Wij realiseren ons dat dit juist heel belangrijk is. En daarom kunnen tijdens onze exclusieve verkoopdagen alle wijnen die we presenteren geproefd worden (oké, op één na).

Zo snel het weer kan (we hopen februari of maart 2021) organiseren wij drie verkoopdagen op drie verschillende locaties. Tijdens deze besloten gelegenheden presenteren we wijnen en truffelproducten welke alleen op inschrijving gekocht kunnen worden. Je geeft na afloop je bestelformulier bij ons af en na ongeveer 3 weken kan je je bestelling ophalen of laten bezorgen.

WAT

We hebben fantastische wijnen en uitzonderlijke jaargangen van gerenommeerde wijnhuizen geselecteerd. Het zijn wijnen die je niet iedere dag tegenkomt. Bordeaux châteaux , Barolo’s, Brunello di Montalcino, Amarone en ander Italiaans en Frans lekkers. Naast wijnen hebben we ook een aantal truffelproducten rechtstreeks uit Alba van Tartufi Ponzio.
Het belooft een unieke gastronomische gelegenheid te worden. Binnenkort meer nieuws over de complete wijnlijst dus houd de site en de FB pagina in de gaten.

WAAR ‘N’ WANNEER

Sneeker Jachthaven, Sneek.
Living, Beetsterzwaag.
Museumcafé het Pomphuis,

Je begrijpt, we kunnen nu alleen nog maar de beoogde locaties aangeven. De bijbehorende datums volgen hopelijk zo snel mogelijk.

MEER INFO

Heb je vragen en/of opmerkingen? Bel of mail ons.

info@bubblesnbites.nl

T 06 – 33307815