Wijnverkoop op inschrijving

Geef je op voor de exclusieve wijnverkoop van Bubbles ‘n’ Bites

Het klinkt misschien gek: ‘een wijnverkoop op inschrijving’ maar het belooft een uniek evenement te worden. Hoe vaak komt het voor dat je in de gelegenheid bent om die ene speciale vintage van dat bepaalde wijnhuis te proeven en te beoordelen voordat je beslist de wijn te kopen? Niet zo vaak toch? Wij realiseren ons dat dit juist heel belangrijk is. En daarom kunnen tijdens onze exclusieve verkoopdagen bijna alle wijnen die we presenteren geproefd worden.

We zijn drie verkoopdagen op drie verschillende locaties aan het plannen. Sneek, Beetsterzwaag en Groningen. Tijdens deze besloten gelegenheden presenteren we wijnen en truffelproducten welke alleen op inschrijving gekocht kunnen worden. Vanzelfsprekend bezorgen we je bestelling later bij je aan huis.

WAT

We hebben fantastische wijnen en uitzonderlijke jaargangen van gerenommeerde wijnhuizen geselecteerd. Het zijn wijnen die je niet iedere dag tegenkomt. Bordeaux châteaux , Barolo’s, Brunello di Montalcino, Amarone en ander Italiaans en Frans lekkers. Naast wijnen hebben we ook een aantal truffelproducten rechtstreeks uit Alba van Tartufi Ponzio.
Het belooft een unieke gastronomische gelegenheid te worden. Binnenkort meer nieuws over de complete wijnlijst dus houd de site en de FB pagina in de gaten.

WAAR ‘N’ WANNEER

Sneeker Jachthaven, Sneek.
Living, Beetsterzwaag.
Museumcafé het Pomphuis,

Je begrijpt, we kunnen nu alleen nog maar de beoogde locaties aangeven. De bijbehorende datums volgen hopelijk zo snel mogelijk.

MEER INFO

Heb je vragen en/of opmerkingen? Bel of mail ons.

info@bubblesnbites.nl

T 06 – 33307815