
Hoe verwennen we huisgenoten (en vooral onszelf) tijdens een Hollandse warmtegolf?
Met een krakend frisse Sauvignon Blanc en een salade fraîcheur van avocado, rode grapefruit en grote garnalen of krab. Het boterzachte vruchtvlees van de avocado en de uit elkaar knappende sapzakjes van de grapefruit zorgen voor spektakel in je mond. Wil je nog meer indruk maken, zet er dan nog even een borrelglaasje gazpacho* naast.
Is dit geen leuke manier om je vochthuishouding op peil te houden met dit soort dagen?
Wijntip: Pioneer Block 20 ‘Snap Block’ van het huis Saint Clair uit Nieuw Zeeland. Dé referentie als het gaat om top Sauvignon Blanc uit de nieuwe wereld. Verkrijgbaar in de webshop van Bubbles ’n’ Bites: http://www.bubblesnbites.nl/webshop/product/58-pioneer-block-20-van-saint-clair
*Kijk voor dit recept op het receptenblog bij de voorgerechten.