Wit ‘n’ vloeibaar goud

Met achterham en een gekookt scharreleitje zijn ze misschien wel het lekkerste. Of met gerookte zalm en bieslook. Maar ook in groentequiches en wokschotels worden asperges tegenwoordig gebruikt. Volgens aspergekenners worden er de gekste dingen mee gedaan en kom je ze zelfs tegen in likeur, cocktails en crème brûlée. Vroeger waren de witte stengels alleen weggelegd voor de welgestelden, tegenwoordig…

Lees verder

Brood met pompoenpitten en fenegriekkaas

Dit is een fantastisch recept dat niet kan mislukken. Je hebt geen gist nodig omdat de baking soda en het zuur van de karnemelk genoeg ‘reactie’ geven. Serveer de bol lauw met wat heerlijke (rauwmelkse) kaasjes. Succes!! Ingredienten 250 gram bloem 1 dikke tl zuiveringszout (baking soda) 200 ml karnemelk 150 gr belegen fenegriek kaas (van Kaasboerderij De Gelder in…

Lees verder