Proeven ‘n’ Leren

Wijn, proeven, leren, ervaren….

Wijnproeven is net als fietsen. Als je eenmaal weet hoe het moet dan verleer je het niet meer zo snel. Door veel te fietsen bouw je conditie op en kan je steeds harder en verder. Door veel wijn te proeven en erover te leren, bouw je aan je ‘interne wijn-database’. Daarmee stel je jezelf in staat wijnen beter te analyseren en te beoordelen. De etiketten op wijnflessen krijgen minder geheimen voor je en je weet steeds beter welke wijnen bij jou in de smaak vallen. Kortom, hoe meer je ervan weet, hoe boeiender het wordt!
Bubbles ‘n’ Bites organiseert verschillende bijeenkomsten waar je kunt werken aan je ‘wijnconditie’. Zowel je theorie als je praktijk (proefvaardigheid) worden uitgebreid.


Cursussen

Wil jij voortaan degene zijn die in een restaurant de wijnkaart in handen krijgt en een keuze maakt? Of kreeg je de kaart sowieso al, maar wil je een (nog) beter gefundeerde wijnkeuze maken? Dan moet je zeker het Bubbles ‘n’ Bites cursusaanbod even bekijken.
Lees verder >>

Wijnproeverijen 
Verzamel een groepje collega’s, vrienden of familie en kom gezellig wijnproeven terwijl je er ondertussen ook nog wat van opsteekt. Hé, gevorderde wijnkenner, niet afhaken! Ook jou hebben we wat interessants te bieden!
Lees verder >> 

Workshops

Niet voor laid back-luitjes. Tijdens de workshops gaan we actief aan de slag! Met een vastgesteld thema en soms onder begeleiding van een specialist.
Lees verder >>