Volg een wijncursus


Wij rekenen erop dat we in het najaar van 2021 weer ‘normaal’ kunnen lesgeven. Wil jij meedoen aan één van de cursussen, geef je dan op. Stuur een mail naar info@bubblesnbites.nl en wij nemen contact met je op. 

Hieronder wat uitleg over de verschillende SDEN cursussen.


Wijnoorkonde opstapcursus – 5 avonden
SDEN – niveau 2
NB: NIEUWE DATA

Ben jij een liefhebber van een goed glas wijn maar heb je je er nooit echt in verdiept? En ben je ook niet van plan om alsnog dikke boeken door te worstelen maar wil je wel graag iets meer weten over dit heerlijke sap? Dan is de Op Stap met Wijn-cursus wel iets voor jou. In vijf avonden krijg je wel wat uitleg over de belangrijkste druivenrassen, wijnlanden en -regio’s. Maar laat dit je niet afschrikken want de theorie zal zeker niet de overhand hebben. Het is vooral een praktische cursus. En dat wil zeggen dat er veel geproefd gaat worden. Je krijgt geen huiswerk mee maar na vijf sessies ben je wel een heel stuk wijnwijzer.

Data wijncursus najaar 2021 NB: onder voorbehoud van negatieve ontwikkelingen op corona-gebied.
Start in oktober. De cursus dagen zijn:
06-10, 25-10, 08-11, 22-11 en 06-12

Tijd:                               Aanvang 19.30, afronding ongeveer 22.30 uur
Kosten:                          € 295,- (zie hieronder ‘inschrijven en betalen’)
Locatie:                         Sneek, Sneeker Jachthaven
NB: Bij voldoende belangstelling kan de cursus ook op onze lokatie in  Beetsterzwaag gegeven worden. Als dit het geval is dan zal hier van te voren over gecommuniceerd worden.

Het boek Opstap naar de Wijn, van Michel van tuil, is het officiële lesboek van Sden 2. Het is een waardevolle aanvulling op de lessen van deze cursus.

Ben je geïnteresseerd dan kan je het boek bestellen bij Bubbles ‘n’ Bites voor slechts € 25,-

Download hier het programma en alle details Lesindeling SDEN2


Wijnbrevet wijncursus – 8 avonden
SDEN – niveau 3
NB: NIEUWE DATA

De SDEN 3 cursus is voor iedereen die zich serieus wil verdiepen in alle aspecten van de wijnwereld; wijnbouw, wijnlanden en –regio’s, vinificatieprocessen, druivenrassen en wijn-spijscombinaties. Met een beetje basiskennis (of gewoon met veel enthousiasme) kun je al deelnemen.  Tijdens SDEN 3 wordt er naast de zeer intensieve en wat meer serieuze, proefsessies, ook de nodige theorie behandeld. Wil je deze cursus afsluiten met het behalen van het Wijnbrevet, dan kun je meedoen aan het landelijke examen in Maarn. Dit wordt door de stichting Slijtersopleidingen afgenomen. Deze cursus is niet te onderschatten maar zeker haalbaar als je wat tijd hebt gestoken in je leerwerk. SDEN 3 is de aanloop naar de Vinologen opleiding.

AANGEPASTE Data wijncursus najaar 2021 NB: onder voorbehoud van negatieve ontwikkelingen op corona-gebied.
Start in september. De cursus dagen zijn:
21-09, 05-10, 26-10, 09-11, 23-11, 07-12, 21-12 en 11-01 (!)

Tijd:                                  Aanvang 19.30, afronding ongeveer 22.30 uur
Kosten:                             € 495,- (zie hieronder ‘inschrijven en betalen’)
Locatie:                           Sneek, Sneeker Jachthaven
NB: Bij voldoende belangstelling kan de cursus ook op onze lokatie in Beetsterzwaag gegeven worden. 

Het boek ‘ De Wijnwereld’ van Michel van Tuil, is het officiële lesboek van Sden 3. Het is een waardevolle aanvulling op de lessen van deze cursus.
Je kan het boek bestellen bij Bubbles ‘n’ Bites voor € 39,50

Download hier het programma en alle details Lesindeling SDEN3

Inschrijven en betalen NB: VOORWAARDEN AANGEPAST IVM CORONA
Je kunt je aanmelden door een mail te sturen. Vermeld je naam en telefoonnummer, om welke cursus het gaat en met hoeveel personen je komt. Wij sturen je dan een factuur voor de aanbetaling van 50%. Na ontvangst van deze aanbetaling krijg je een bewijs van inschrijving van ons. Twee weken voor aanvang van de cursus krijg je een factuur voor het tweede deel van het cursusgeld.
Heb je eerst nog andere vragen, bel of mail dan gerust.
E  info@bubblesnbites.nl
T 06-333.078.15

Indien er negatieve ontwikkelingen ontstaan rondom het Coronavirus waardoor we niet mogen lesgeven, behouden wij ons het recht voor om de cursus te verplaatsen naar een latere datum.