Volg een wijncursus of masterclass


LET OP: Door de Corona crisis kunnen wij op dit moment geen les geven. Wanneer we wel weer van start kunnen met de SDEN cursussen is nog niet bekend. Dit hangt vanzelfsprekend af van wat de overheid beslist.

Wil jij, zodra het weer kan, in ieder geval meedoen aan één van de cursussen, geef je dan gewoon op. Stuur een mail naar info@bubblesnbites.nl en wij nemen dan tzt contact met je op. Mocht de nieuwe planning niet in je agenda passen ben je natuurlijk nergens toe verplicht.

Hieronder wat uitleg over de verschillende SDEN cursussen.


Wijnoorkonde opstapcursus – 5 avonden
SDEN – niveau 2

Ben jij een liefhebber van een goed glas wijn maar heb je je er nooit echt in verdiept? En ben je ook niet van plan om alsnog dikke boeken door te worstelen maar wil je wel graag iets meer weten over dit heerlijke sap? Dan is de Op Stap met Wijn-cursus wel iets voor jou. In vijf avonden krijg je wel wat uitleg over de belangrijkste druivenrassen, wijnlanden en -regio’s. Maar laat dit je niet afschrikken want de theorie zal zeker niet de overhand hebben. Het is vooral een praktische cursus. En dat wil zeggen dat er veel geproefd gaat worden. Je krijgt geen huiswerk mee maar na vijf sessies ben je wel een heel stuk wijnwijzer.

Data wijncursus voorjaar 2021 NB: GECANCELED IVM CORONA
Start in januari. De cursus dagen zijn*:
09-02, 02-03, 16-03, 30-03 en 13-04

Tijd:                               Aanvang 19.30, afronding ongeveer 22.30 uur
Kosten:                          € 275,- (zie hieronder ‘inschrijven en betalen’)
Locatie:                         Sneek
NB: Bij voldoende belangstelling kan de cursus ook op lokatie in  Beetsterzwaag gegeven worden. Als dit het geval is dan zal hier van te voren over gecommuniceerd worden.

Het boek Opstap naar de Wijn, van Michel van tuil, is het officiële lesboek van Sden 2. Het is een waardevolle aanvulling op de lessen van deze cursus.

Ben je geïnteresseerd dan kan je het boek bestellen bij Bubbles ‘n’ Bites voor slechts € 25,-

Download hier het programma en alle details Lesindeling SDEN2


Wijnbrevet wijncursus – 8 avonden
SDEN – niveau 3

De SDEN 3 cursus is voor iedereen die zich serieus wil verdiepen in alle aspecten van de wijnwereld; wijnbouw, wijnlanden en –regio’s, vinificatieprocessen, druivenrassen en wijn-spijscombinaties. Met een beetje basiskennis (of gewoon met veel enthousiasme) kun je al deelnemen.  Tijdens SDEN 3 wordt er naast de zeer intensieve en wat meer serieuze, proefsessies, ook de nodige theorie behandeld. Wil je deze cursus afsluiten met het behalen van het Wijnbrevet, dan kun je meedoen aan het landelijke examen in Maarn. Dit wordt door de stichting Slijtersopleidingen afgenomen. Deze cursus is niet te onderschatten maar zeker haalbaar als je wat tijd hebt gestoken in je leerwerk. SDEN 3 is de aanloop naar de Vinologen opleiding.

Data wijncursus voorjaar 2021 NB: GECANCELED IVM CORONA 
Start in januari. De cursus dagen zijn*:
10-02, 03-03, 17-03, 31-03, 14-04, 28-04, 12-05 en 26-05

Tijd:                                  Aanvang 19.30, afronding ongeveer 22.30 uur
Kosten:                             € 475,- (zie hieronder ‘inschrijven en betalen’)
Locatie:                           Sneek
NB: Bij voldoende belangstelling kan de cursus ook op een lokatie in Beetsterzwaag gegeven worden. 

Het boek ‘ De Wijnwereld’ van Michel van Tuil, is het officiële lesboek van Sden 3. Het is een waardevolle aanvulling op de lessen van deze cursus.
Je kan het boek bestellen bij Bubbles ‘n’ Bites voor € 39,50

Download hier het programma en alle details Lesindeling SDEN3

Inschrijven en betalen NB: VOORWAARDEN AANGEPAST IVM CORONA
Je kunt je aanmelden door een mail te sturen. Vermeld je naam en telefoonnummer, om welke cursus het gaat en met hoeveel personen je komt. Wij sturen je dan een Tikkie of factuur voor de aanbetaling van 50% zodat je gemakkelijk en veilig het eerste deel van het cursusgeld kan voldoen. Pas na ontvangst krijg je een bewijs van inschrijving van ons. Twee weken voor aanvang van de cursus krijg je een factuur voor het tweede deel van het cursusgeld.
Heb je eerst nog andere vragen, bel of mail dan gerust.
E  info@bubblesnbites.nl
T 06-333.078.15

*
Alle datums onder voorbehoud van de regels m.b.t. het corona visrus. Het spreekt voor zich dat wij alle Corona maatregelen in acht nemen. Bovendien kunnen wijzigingen in het programma, planning e.d. doorgevoerd worden als het Corona beleid hierom vraagt.